şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebomuzun hangi şarkısından etkilenip dinlemeye başladınız?
Yazar Mesaj
meliquee
Tarih 24 Temmuz 2008 16:10
Mesaj konusu Re: şebomuzun hangi şarkısından etkilenip dinlemeye başladın
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 44
şebomun ilk ''sigara'' şarkısını dinledim ve izledim.küçüktüm o zaman daha 5. sınıfa gidiyodum.çok hoş gelmişti şarkı kulağıma çok güzeldi ya.

Tarih 29 Ağustos 2008 08:21
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Kastamonu Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
"çakıl taşları" bu parçayla bağlandım ben şebnem ferah 'a
  Kullanıcının profilini görüntüle
sheensaqrock
Tarih 30 Ağustos 2008 19:32
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 78
ben ilk sigarayı dinlemiştim çok beğenmiştim sesini şerkısını tabi kendisinide kıvırcık saçlarıyla çok tatlıydı
melike9
Tarih 31 Ağustos 2008 16:37
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
ben şebnem ferahı dinlemiyordum hatta ondan haberim bile yoktu bir gün sil baştan şarkısını sınıfta söylüyolardı eve geldim şebnem ferahı youtube de aradım çok sevdim orda mayın tarlasına rasladım o şarkı beni şebnem ferah hayranı yaptı diye bilirim şebnem ferahın bütün şarkıları süper bence
johny
Tarih Dün: 11:40
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
kadın şarkısını tv'de çok görürdüm ama dinlemezdim.Tv'deki diğier kliplerden çok farklıydı.Sonra biraz daha büyüyünce Bugün şarkısıyla tanıştım.Sonra da sigara şarkısı geldi.Sigara şarkısı çok hoşuma gitmişti.Ama uzun yıllar dinlemedim.Bu yıl merak edipte alıp dinledim albümünü.Ne yalan söyliyeyim bugüne kadar dinlemediğim için pişman oldum.
sinan
Tarih Bugün: 01:56
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
"kadın" adlı bir şarkı bulunmuyor.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
johny
Tarih Bugün: 11:48
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
dedim ya daha yeniyim yavaş yavaş öğrenirim herşeyi.Daha önce dinlemediğim için bilmemem normal.
legolas17
Tarih Bugün: 15:21
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 48
5 yıl önce falan ilk yağmurlar sarkısına vurulmuştum
20. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20