Re: Şebonun şarkı sözlerinden sizi en çok anlatan cümle hang
Yeni Üye Yaş: 20Cinsiyet: Burç: Nerden: AydınKayıt: Ağustos, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 6
yeniden doğup gelsem çocuk kalır büyümezdim...gerçekten büyümezdim çocukluğumuzda herşey ne kadar güzeldi..acı yoktu sınavlar yoktu dert tasa yoktu ama şimdi herşeyden bir parça yaşıyoruz..keşke hiç yara almasaydık..
Üye Yaş: 15Cinsiyet: Burç: Nerden: İzmirKayıt: Ağustos, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 18
bir ileri bir geri her adım bu kapının ardı demek sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzme gerek anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek
Üye Yaş: 19Cinsiyet: Burç: Nerden: İstanbulKayıt: Ağustos, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 24
'' Sakın nefret ettiğimi düşünme bende böyle duygular barındıramaazsın geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransandaa baştan yazamazsın...''
''Denize açıldım sevmeye sevilmeye anladım sevmek gibisi yok.Yağmura soyundn yavaş yavaş yağar diyee damlalarda yüzmek gibisi yok.Yoklugun varlığın bir dünüm yok yarınım sır.Nasıl inanırım sana bu yürek ağır bana sevgin öyle uzaklarda nefes alsanda yanımdaa bu aşk fazla sana...'' biraz şarkıyı yazmış gibi oldum ama cok güzel cümleler bunlar
Üye Yaş: 20Cinsiyet: Burç: Nerden: KocaeliKayıt: Ağustos, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 86
bir ileri bir geri her adım bu kapının ardı demek sonunda boğulmak olsada benim o sularda yüzmem gerek anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek
ben başı önünde rüzgar nerden eserse evet diyen biri olamam
sakın nefret ettiğimi düşünme bende böyle duygular barındıramassın geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransanda baştan yazamazsın
çok parçalandım parçalandıkça çoğaldım diye inanamassam nasıl yaşarım