şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ Şebonun şarkı sözlerinden sizi en çok anlatan cümle hangisi?
Yazar Mesaj
cadiistt
Tarih 12 Ağustos 2008 19:25
Mesaj konusu Re: Şebonun şarkı sözlerinden sizi en çok anlatan cümle hang
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
nasıl olsa alıstım ben bu sert ruzgarlara;bu sert ıklımlı ıssız hayata....(delgec)
  Kullanıcının profilini görüntüle
antitoksid4n
Tarih 28 Ağustos 2008 14:17
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 58 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Psikolog Mesajlar: 8
yeniden yeniden !
hayır sen hiç korkma !
yarın senin yanında !
yeniden koş yollarda !
durma ! durma !!
pLnpLn
Tarih 2 Eylül 2008 11:00
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Aydın Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
yeniden doğup gelsem çocuk kalır büyümezdim...gerçekten büyümezdim çocukluğumuzda herşey ne kadar güzeldi..acı yoktu sınavlar yoktu dert tasa yoktu ama şimdi herşeyden bir parça yaşıyoruz..keşke hiç yara almasaydık..
sembar
Tarih 2 Eylül 2008 11:26
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Erzurum Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
sil baştan başlama gerek bazen hayatı
sebofanebru
Tarih 2 Eylül 2008 16:37
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
bir ileri bir geri her adım bu kapının ardı demek sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzme gerek anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek
esru
Tarih 10 Eylül 2008 21:13
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Balıkesir Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
'kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun korkmaktansa bulanıklığın tam içinde bir başımayım'
mentamM
Tarih 10 Eylül 2008 22:38
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
'' Sakın nefret ettiğimi düşünme bende böyle duygular barındıramaazsın geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransandaa baştan yazamazsın...''

''Denize açıldım sevmeye sevilmeye anladım sevmek gibisi yok.Yağmura soyundn yavaş yavaş yağar diyee damlalarda yüzmek gibisi yok.Yoklugun varlığın bir dünüm yok yarınım sır.Nasıl inanırım sana bu yürek ağır bana sevgin öyle uzaklarda nefes alsanda yanımdaa bu aşk fazla sana...'' biraz şarkıyı yazmış gibi oldum ama cok güzel cümleler bunlar
ugurmeister
Tarih 12 Eylül 2008 16:22
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Sivas Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
gidiyorum gözüm yaşlı her gidişte duygulanırım bu söz beni anlatıyor günde en az 10 kere dinlerim
sheensaqrock
Tarih 16 Eylül 2008 16:27
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 86
bir ileri bir geri her adım bu kapının ardı demek sonunda boğulmak olsada benim o sularda yüzmem gerek anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek

ben başı önünde rüzgar nerden eserse evet diyen biri olamam

sakın nefret ettiğimi düşünme bende böyle duygular barındıramassın geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransanda baştan yazamazsın

çok parçalandım parçalandıkça çoğaldım diye inanamassam nasıl yaşarım
15. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15