Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ şehit olan askerler son yolculuguna ugurlandı
Yazar Mesaj
schauhin
Tarih 24 Şubat 2008 19:53
Mesaj konusu şehit olan askerler son yolculuguna ugurlandı
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Ankara Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Müzik Mesajlar: 6
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a yaptığı operasyonda şehit düşen astsubaylar Selam Kener ve Emre Bolat ile erler İbrahim Gedik, İbrahim Ülger,Erkan Aslan ve Gökhan Özkan'ın cenazeleri toprağa verildi.

Astsubay Selam Kener için doğduğu yer olan Konya Ilgın'da, Emre Bolat için Eskişehir'de Gökhan Özkan için Çanakkale Yenice'de, komando er Erkan Aslan memleketi Diyarbakır'da, İbrahim Gedik için Trabzon'da, komando er İbrahim Ülger için Kırıkkale'de cenaze törenleri düzenlendi. Vatandaşların ellerinde Türk bayrakları ile yoğun katılımı ile gerçekleşen cenaze törenlerinde terör örgütüne lanet yağdı.

'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'bir ölür bin doğarız' sloganları atan katılımcılar, sık sık tekbir getirerek şehit mehmetçikleri son yolculuğuna uğurladı.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gulsah
Tarih 24 Şubat 2008 20:49
Mesaj konusu Re: şehit olan askerler son yolculuguna ugurlandı
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
kahrolsun terör.. söylenecek bir sürü şey var aslında ama değmez vatana ihanet eden insanlara...hepimizin başı sağolsun..
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 25 Şubat 2008 01:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 557
onlar gururlu bir şekilde bu ülke için canlarını verdiler.içimde bir burukluk olsada fazla üzülmüyorum.çünkü onlar üzüleceğimiz bir dava yolunda vermediler canlarını.bu ülke için daha çok kişi canını verecek.belkide o kişilerin içlerinde bizlerde varız.önemli olan atalarımızıın bizlere bıraktığı bu kutsal emanet olan topraklarımızı bizlerde aynı şekilde torunlarımıza bırakmak.ay yıldız herzaman en tepede olacak...tekrar hepsine allah rahmet eylesin
pussuk
Tarih 25 Şubat 2008 01:07
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
başımız sağolsun arkadaşlar fatih sana katılıyorum onlarda üzülmemizi istemezlerdi zaten
umuts
Tarih 25 Şubat 2008 20:14
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 406
buraya yazacak çok çok şey var lakin.... ,sadece şehit olan askerlerin ailelerinin ve tüm türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının başı sağolsun.
Sebomyna
Tarih 25 Şubat 2008 23:32
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
Tarifi olmayan bu acıya yüreklerimiz daha ne kadar dayanır düşünemiyorum.Lanet olası terörün kökünün kurumasını diliyorum.Allah şehit ailelerimize sabır versin.Ve böyle acılar yaşamamızı nasip etmesin ihşallah..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...
multeciyim
Tarih 26 Şubat 2008 20:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 521
malesef ki bugün de iki tane şehit verdik o insan olmayanlara bu kadar şehidimiz çok bile anlamıyorum ya nasıl oluyor da şu peş para etmez varlıkları kurutamıyorlar.....sanırım sadece sabredeceğiz elimizden birşey gelmiyor...yine herşey askerimizde yeterki onlar VAROLSUNLAR....
bOhEmZuLiK
Tarih 27 Şubat 2008 15:53
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
içim buruk ama üzülmüyorum
çünkü onlar da bunu isterdiler üzülmememizi hep dik kalıcaz onlar için
hep dimdik kalmamızı isterler daha çok savaşmamızı isterler (ben öldüm siz de ölün diye değil) ben öldüm siz ölmeyin diye
(biraz karışık oldu galiba )
theconqueror
Tarih 27 Şubat 2008 16:17
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 557
o haysiyetsizler cezalarını buluyorlar.onların hepsi birer hiç sizler ise birer efsanesiniz ve efsaneler asla ölmez...Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!
IYIKOTU
Tarih 27 Şubat 2008 17:40
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 211
sanatçı kesiminden yavaş yavaş yükselen bi uğultu var ki bülent ersoy denilen insan başlattı oğlum olsa askere göndermem diye. bi de bu savaş bitsin diyorlar ki beyazıt öztürk programını bitirirken de bu savaş bitsin dedi daha birçok sanatçı(!) bu cümleyi kullanıyor. bilmeleri gereken tek şey var ki bu bir savaş değil. bu ülkenin geleceğini korumak. burda kişisel çıkarlar değil gelecek nesillerin, ülkenin çıkarı var. terörle mücadeyi savaş olarak nitelendirenleri şiddetle kınıyorum. göstermelik duygu sömürüleri ile televizyonda bas bas bağıranlar bilsin ki bugün şanlıurfa da belli gruba bağlı yaklaşık 100 kişinin yaptığı terör yanlısı mitingde göstericilerin önüne çıkan bir kadın 100 evladım olsa hepsini askere gönderirim dedi. örnek alsın o sanatçılar.
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki