| Forum Anasayfa ~ Gündem ~ şehit olan askerler son yolculuguna ugurlandı |
| Yazar |
Mesaj |
| schauhin |
 24 Şubat 2008 19:53
 şehit olan askerler son yolculuguna ugurlandı |
|
|

Yeni Üye
Meslek: Müzik
|
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a yaptığı operasyonda şehit düşen astsubaylar Selam Kener ve Emre Bolat ile erler İbrahim Gedik, İbrahim Ülger,Erkan Aslan ve Gökhan Özkan'ın cenazeleri toprağa verildi.
Astsubay Selam Kener için doğduğu yer olan Konya Ilgın'da, Emre Bolat için Eskişehir'de Gökhan Özkan için Çanakkale Yenice'de, komando er Erkan Aslan memleketi Diyarbakır'da, İbrahim Gedik için Trabzon'da, komando er İbrahim Ülger için Kırıkkale'de cenaze törenleri düzenlendi. Vatandaşların ellerinde Türk bayrakları ile yoğun katılımı ile gerçekleşen cenaze törenlerinde terör örgütüne lanet yağdı.
'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'bir ölür bin doğarız' sloganları atan katılımcılar, sık sık tekbir getirerek şehit mehmetçikleri son yolculuğuna uğurladı. |
| |
|
| |
 |
| gulsah |
 24 Şubat 2008 20:49
 Re: şehit olan askerler son yolculuguna ugurlandı |
|
|

Üye
Meslek: Öğrenci
|
kahrolsun terör.. söylenecek bir sürü şey var aslında ama değmez vatana ihanet eden insanlara...hepimizin başı sağolsun.. |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 25 Şubat 2008 01:02
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Muhasebe
|
|
onlar gururlu bir şekilde bu ülke için canlarını verdiler.içimde bir burukluk olsada fazla üzülmüyorum.çünkü onlar üzüleceğimiz bir dava yolunda vermediler canlarını.bu ülke için daha çok kişi canını verecek.belkide o kişilerin içlerinde bizlerde varız.önemli olan atalarımızıın bizlere bıraktığı bu kutsal emanet olan topraklarımızı bizlerde aynı şekilde torunlarımıza bırakmak.ay yıldız herzaman en tepede olacak...tekrar hepsine allah rahmet eylesin |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 25 Şubat 2008 01:07
|
|

Aktif Üye
|
başımız sağolsun arkadaşlar fatih sana katılıyorum onlarda üzülmemizi istemezlerdi zaten |
| |
|
| |
|
| umuts |
 25 Şubat 2008 20:14
|
|

Site Ahalisi
|
buraya yazacak çok çok şey var lakin.... ,sadece şehit olan askerlerin ailelerinin ve tüm türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının başı sağolsun. |
| |
|
| |
 |
| Sebomyna |
 25 Şubat 2008 23:32
|
|

Aktif Üye
|
|
Tarifi olmayan bu acıya yüreklerimiz daha ne kadar dayanır düşünemiyorum.Lanet olası terörün kökünün kurumasını diliyorum.Allah şehit ailelerimize sabır versin.Ve böyle acılar yaşamamızı nasip etmesin ihşallah..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ... |
| |
|
| |
 |
| multeciyim |
 26 Şubat 2008 20:02
|
|

Forum Demirbaşı
|
malesef ki bugün de iki tane şehit verdik o insan olmayanlara bu kadar şehidimiz çok bile anlamıyorum ya nasıl oluyor da şu peş para etmez varlıkları kurutamıyorlar.....sanırım sadece sabredeceğiz elimizden birşey gelmiyor...yine herşey askerimizde yeterki onlar VAROLSUNLAR.... |
| |
|
| |
|
| bOhEmZuLiK |
 27 Şubat 2008 15:53
|
|

Site Ahalisi
|
içim buruk ama üzülmüyorum
çünkü onlar da bunu isterdiler üzülmememizi hep dik kalıcaz onlar için
hep dimdik kalmamızı isterler daha çok savaşmamızı isterler (ben öldüm siz de ölün diye değil) ben öldüm siz ölmeyin diye
(biraz karışık oldu galiba ) |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 27 Şubat 2008 16:17
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Muhasebe
|
|
o haysiyetsizler cezalarını buluyorlar.onların hepsi birer hiç sizler ise birer efsanesiniz ve efsaneler asla ölmez...Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene! |
| |
|
| |
 |
| IYIKOTU |
 27 Şubat 2008 17:40
|
|

Aktif Üye
|
|
sanatçı kesiminden yavaş yavaş yükselen bi uğultu var ki bülent ersoy denilen insan başlattı oğlum olsa askere göndermem diye. bi de bu savaş bitsin diyorlar ki beyazıt öztürk programını bitirirken de bu savaş bitsin dedi daha birçok sanatçı(!) bu cümleyi kullanıyor. bilmeleri gereken tek şey var ki bu bir savaş değil. bu ülkenin geleceğini korumak. burda kişisel çıkarlar değil gelecek nesillerin, ülkenin çıkarı var. terörle mücadeyi savaş olarak nitelendirenleri şiddetle kınıyorum. göstermelik duygu sömürüleri ile televizyonda bas bas bağıranlar bilsin ki bugün şanlıurfa da belli gruba bağlı yaklaşık 100 kişinin yaptığı terör yanlısı mitingde göstericilerin önüne çıkan bir kadın 100 evladım olsa hepsini askere gönderirim dedi. örnek alsın o sanatçılar. |
| |
|
| |
|