| Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ semum |
| Yazar |
Mesaj |
| Soygaz |
 5 May 2008 16:38
 Re: semum |
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
|
Ben hiç beğenmedim..Korkunç da gelmedi ayrıca.. "Saçmalık ! " dedim fragmanını gördüğümde zaten.. |
|
|
| |
|
| denizZ |
 5 May 2008 21:13
|
|

Aktif Üye
|
ben hatırladıkça hala ürküyorum açıkçası çünkü ben bir kaç şeyi benzer şekilde yaşadım, sahnelerde de görünce aynı şeyleri baya bir etkilendim! |
|
|
| |
|
| rockerangel3 |
 5 May 2008 21:21
|
|

Üye
Meslek: Öğrenci
|
yaa ben korku filmi severim de işin içine dini olaylar girince tırsıyorum o yüzden izlemedim izlemeyi de(bu yazdıklarınızı gördükten sonra )düşünmüyorum....hani halka garez falan ne bileyim izlerim ama dabbe semum gibi filmler ne kadar doğru bilemiyorum |
|
|
| |
|
| denizZ |
 5 May 2008 21:32
|
|

Aktif Üye
|
benim şimdiye kadar izlediğim tek dini içerikli korku filmiydi bu. büyü de bunların arasına giriyor mu bilmiyorum ama o bana tamamen saçma gelmişti zaten! bir de geçenlerde yanılıp şaşıp, sırf hayko'nun şarkısı varmış, acaba nedir ki bu film hayko buna soundtrack yapmış diye merak edip izlediğim bir film vardı, araf... yorum bile yapmak istemiyorum yani o derece!
ama bak korku filmi seviyorum, korkmak istiyorum diyorsan bence izle ve kork tabi ben sinema efektlerinden dolayı da çok etkilenmiştim, onun dışında o kadar etkili olur mu bilemem |
|
|
| |
|