Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ semum
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 14 Şubat 2008 23:09
Mesaj konusu semum
Site Admin
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: cinstanbul Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: web Mesajlar: 980

Yönetmen: Hasan Karacadağ
Senaryo: Hasan Karacadağ
Oyuncular: Sefa Zengin, Ayça İnci, Burak Hakkı, Nazlı Ceren Argon, Cem Kurtoğlu, Bahtiyar Engin, Levent Sülün, Yıldırım Öcek
Yapımcı: Hasan Karacadağ
Görüntü Yönetmeni: Seyhan Bilir
Müzik: Justin R. Durban
Gösterim Tarihi: 8 Şubat 2008
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umuts
Tarih 14 Şubat 2008 23:25
Mesaj konusu Re: semum
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 272
diğer başlıkta da yazmıştım duygularımı; bu film beni çok etkiledi,şöyle bi sarstı iki kolumdan tutup ve kendimden zaman zaman çıktığımı gösterdi,korkmak değil yazmıştım zaten bişeyleri görmek işte..iyi bi film olmuş.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
prensesim
Tarih 17 Şubat 2008 01:07
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
ya bence biraz özenti olmuş gibi konusu güzel olmuş da klasik amerikan korku filmleri gibi bana ama gene de hasan karacadağ dan başka da korku filmleriyle bu kadar uğraşan yönetmen yok galiba
Sebomyna
Tarih 17 Şubat 2008 01:17
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 88
Filmin konusu iyi semumunda ne olduğunu bildikten sonra insan etkilenebilir ama görüntü efektleri çok fazla olmuş gibi geldi.
efsan
Tarih 17 Şubat 2008 01:17
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 325
özenti olarak bakmıyorum ben her ne kadar korku filmlerinde iyi olmasakta. yabancı yapım olunca iyi olmuş, yada kötü olmuş diye yorum yapıyoruz genelde ama yerli yapımlarda bu iki kavramı kullanmıyoruz. amerikanvari olmuş diyoruz, kötü olmuş değil.. ama sana hak verdiğim bir konu hasan karacadağ kadar yerli korku filmine emek veren yok
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizZ
Tarih 23 Şubat 2008 18:18
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 187
kolay kolay korkmazdım korku filmlerinden. ama semum bunu başardı! korku hissinin sinemaya aktarılması, yani sinema perdesinden izleyiciye aktarılması hiç de kolay değil. yabancı yapımlarda gördüğümüz şeyler genellikle ya kafa göz yarma, ya da sadece bir anlık gerilim. ama semum da korkuyu hissediyorsun gerçekten.
ben şimdiye kadar izlediğim hiçbir korku-gerilim filminde bu kadar gerçek hissetmedim korkuyu.
en azından türk sinemasının geldiği noktayı görüyoruz bu filmde, azımsanacak birşey değil, bence büyük bir başarı!
schauhin
Tarih 23 Şubat 2008 18:39
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Ankara Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Müzik Mesajlar: 12
bana göre çok saçma
EoooLOVEoooO
Tarih 27 Şubat 2008 19:54
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
öncelikle hasan karacadağ türkiyede korku filminde en önde gelen isim yönetmen olarak beğeniyorum. filme gelince amerikan tarzı olmuş gibi ama sonuçta emek harcanmış artık türkiyedeki klasik korku filmlerinden kurtulunmaya çalışılmış ve de güzel olmuş umarım bu şekilde devam ederler.
akasa
Tarih 2 May 2008 19:56
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
ben hiç beğenmedim saçma geldi...
muratti
Tarih 5 May 2008 16:08
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 23
dabbe kadar korkunç değildi
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki