Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ şişlideki dürümcü
Yazar Mesaj
theconqueror
Tarih 3 Ekim 2007 10:47
Mesaj konusu şişlideki dürümcü
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
Şişli'deki bir dürümcünün reklam broşüründen
harfi harfine aktarılmıştır...

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir. İcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi? İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır. Kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.Sakın bu oyuna düşmeyin. Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir. Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir. Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 3 Ekim 2007 12:40
Mesaj konusu Re: şişlideki dürümcü
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1095
:) doğru yerler var ama komplo teorisi ve iyi reklam.

yemek alışkanlığının bozulması sadece türkiyeye özgü birşey değil. dünya geneli şuan yemek kültürlerinin değişmesinden dolayı (belki kısa vadede olmayabilir, ama) tehlike altında

bu yazıyı birkaç yerde gördüm bugünlerde. adam sağlam reklam yapmış da yazılarda dürümcünün tam adresi filan yok. olsaydı uğrardık bi ara :p
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mysterious61
Tarih 3 Ekim 2007 20:24
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Eskişehir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 51
yazdıklarını ne kadar içten ve gerçektir yada gelecek nesilleri gerçekten düşünmüş müdür bilemem ama reklamını çok iyi yapmış sinan arkadaşın dediği gibi adresi de yazılsaydı istambula yolumuz düştüğü zaman uğrar bir de biz bakardık tadına
umuts
Tarih 3 Ekim 2007 20:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 390
çok politik bi yazı olmuş...biz millet olarak çoğu şeyi abartıyoruz herhalde, ülkesini seven kendisini bilen her genç her insan kolay kolay kandırılamaz..bence insanlığı biraz kendi haline bırakmak lazım..en doğruyu bulacaktır! oyunlara hiç gerek yok...

yazı için çok teşekkürler..
sinan
Tarih 3 Ekim 2007 21:37
Site Admin
bu arada eklemekte fayda var, dürüm de bir nevi 'fast food'dur. ve sağlığa zararlıdır :))
umuts
Tarih 3 Ekim 2007 21:40
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 390
hemde vucüdu çok rahatsız eder ( kendimden biliyorum:) )
spidermanx
Tarih 3 Ekim 2007 23:40
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
katılıyorum ben pek sevmem
sinan
Tarih 4 Ekim 2007 00:18
Site Admin
valla ben pek severim dürüm :) sağlığıma hiç dikkat etmiyorum. birkaç yıl sonra ne hale gelirim bilmiyorum ama pek iyi görünmüyor. neyse :)
efsundeniz
Tarih 4 Ekim 2007 12:44
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
5 dk önce dürüm yedim ve anladım ki en güzel fastfood
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 4 Ekim 2007 14:53
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
ben dürümü beğenmeyen arkadaşları şahsen katılmıyorum.dürüm TÜRK kültürüyle bütünleşmiş bir yemek çeşididir.adana,urfa,antep,maraş,diyarbakır bunlar bir çok yöremize ait dürüm çeşitleri.hemen hemen bütün dürüm çeşitleri ortaya çıktıkları yörenin ismini almışlardır.eminimki bu dürümleri sevmeyen eleştiren arkadaşların çoğu amerikan icadı olan ve amerika ile bütünleşmiş olan fast-food'u çok seviyorlardır.tabi herkesin kişisel tercihleri olabilir.Bu arada dürümü asla fast-food olarak görmeyin.çünkü öyle değil.bugüne kadar kaç kişinin dürümden zarar gördüğünü duydunuz?ama fast food'dan zarar görenleri hemen hemen hergün duyabilirsiniz.ayrıca bir dürüm yiyen normal bir insan hemen doyar. ancak hamburgerden yiyen normal bir insanın doyabilmesi için bir tane değil 2-3 tane yemesi gerekiyor.işte asıl hangisi zararlı siz görün...bu arada ramazan ramazan dürüm,fast-food felan insanın canı çekiyor yaa iftarada baya var.........
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki