Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ sitemizin dansçıları..
Yazar Mesaj
uyumsuzfani
Tarih 29 Nisan 2008 08:58
Mesaj konusu Re: sitemizin dansçıları..
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
bende okuduğum bölümden dolayı dans ve sahne sanatlarıyla malum ilgili olmak zorundayım modern dans,salsa,ve ilkokuldan beri 4 yıl folklördeydim..dans gerçekten en güzel terapi seçenği ayrıca bugün dünya dans günü hepinize kutlu olsun arkdaşlar..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 29 Nisan 2008 13:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
sağol uyumsuzfani senin de kutlu olsun katılıyorum en iyi terapi yöntemlerinden
  Kullanıcının profilini görüntüle
Gamzece
Tarih 19 May 2008 15:30
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
evet bende katılıyorum..
ayrıca bende hip hop,modern oryantal,ve roman dersleri verdim.öyle ders almadım ama öğrettiğim öğrenciler vardır.hatta bu işten para bile kazandım..dans etmek müthiş birşey...
josephen
Tarih 25 May 2008 23:20
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İzmir Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Subay / Astsubay Mesajlar: 6
gamze ders almadan birilerine ders verip öğretmen birde üstüne para kazanman çok güzel ya:)) yetenek meselesi tabi...)) bende okadar yok....malesef ama dans çok eğlenceli iş stresini atmaya yardımcı oluyor...ben ilk istanbulda başlamıştım 2 yıl aradan sonra izmirde şimdi devam ediyorum...salsayı şiddetle tavsiye ederim...hoşçakalınnnnn
Gamzece
Tarih 27 May 2008 15:45
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
ya evet ben çok seviyorum dans etmeyi..evet bende şaşırıyorum bazen anneme soruyorum anne yaaww beni hiç küçükken götürdünmü dans öğretmeye.şaşırıyorum herkes soruyor ben hayır dememe rağmen kimse inanmıyor ben hiç eğitim almadım.ama birileri varsa öğrenmek isteyen burda seve seve öğretirim.....
josephen
Tarih 29 May 2008 20:50
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İzmir Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Subay / Astsubay Mesajlar: 6
gamze böyle öğretmek isteyen birine kimse hayır demezde tabai ortam şartları uygun olması gerek ...o yönden biraz sıkıntı oluyor... yeni dans öğretmenim:))) teşekürler...seni tanımak güzel olacak....
Gamzece
Tarih 29 May 2008 22:10
Aktif Üye
Aktif Üye
teşekkürler.sende aramıza hoşgeldin
TOPRAK
Tarih 29 May 2008 23:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
aynanın karşısında çok iyi dans ederim o kadar
Gamzece
Tarih 30 May 2008 13:46
Aktif Üye
Aktif Üye
melis'cim onu yapamayanda var bence sende marifetlisin.hünerlerini görmek isterim..
josephen
Tarih 1 Ağustos 2008 01:14
Yeni Üye
Yeni Üye
dansçıların sesi soluğu kesildii ya kimse yazmıyor:(( varmı izmirde dans eden, salsa gecelerine giden??
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki