Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ sitemizin dansçıları..
Yazar Mesaj
akasa
Tarih 3 Nisan 2008 08:13
Mesaj konusu sitemizin dansçıları..
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
arkadaşlar aranızda dans eden var mı??
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 3 Nisan 2008 14:15
Mesaj konusu Re: sitemizin dansçıları..
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
profesyonel değil ama amatör olarak dans ediyorum ayriyetten folklör kursalarınada tam gaz devam ediyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle
akasa
Tarih 3 Nisan 2008 14:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
bende 4 haftadan beri salsa yapıyorum
pussuk
Tarih 3 Nisan 2008 15:07
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
salsa kursuna bende gitmiştim çok eğlenceli ama öss hazırlıklarından dolayı bırakmıştım
akasa
Tarih 3 Nisan 2008 15:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
evet gerçekten çok eğlenceli ama tek bi sorun var benim yaşımda hiç erkek yok erkeği bırakın kız bile yok arkadaş olabileceğim
pussuk
Tarih 3 Nisan 2008 15:32
Aktif Üye
Aktif Üye
evet o kötü oluyor benimde erkek arkadaşım vardı tabi o benden iyiydi
akasa
Tarih 3 Nisan 2008 15:55
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
ya valla kendimden en az 10 yaş büyük erkeklerde dans etmek garip oluyo büyük ihtimalle onlarda küçük biriyle dans etmeyi garipsiyilardır
gzm
Tarih 4 Nisan 2008 20:12
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
ben de 3 yıla yakın bir süre halk oyunları eğitimi aldım..davul-zurna sesini sevmemin sebebi de bu olsa gerek tabi kökenlerimden kaynaklanıyor ya neyse..
efsundeniz
Tarih 14 Nisan 2008 17:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
benim de bir ara dans grubum vardı faciayla sonuçlandı ama uzun bir süre onun sayesinde dans dersi almış oldum çünkü hocayla çalışıyorduk:)
josephen
Tarih 19 Nisan 2008 16:10
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İzmir Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Subay / Astsubay Mesajlar: 6
merhaba bende 2 aydır salsa kursuna gidiyorum gerçekten çok eğlenceli herkese tavsiye dederim söylediğiniz gibi erkek sayısı her zaman az oluyor...erken yaşta dans ise iyi bir seçim malum ağaç yaş iken eğilir gelecekte mükemmel lur keşke bende küçük yaşta başlamış olsaydım...
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
1, 2, 3  Sonraki