şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ Sokak Grubu
Yazar Mesaj
RuhMetal
Tarih 21 May 2008 20:04
Mesaj konusu Sokak Grubu
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
Attila Gözübüyük (Gitar ve vokal)

Doğum Tarihi ve Yeri: 1979 / Hatay
Mesleği: Doktor - Müzisyen
Hobileri: Enstrumanlar ve kayıt teknikleri, kumaş boyama,edebiyat,sinema,sahne sanatları,teknolojik şeyler(amma çok oldu! Nasıl zaman buluyorsam artık ))
Müzikal Takıntıları: Cem Karaca,Bulutsuzluk Özlemi,Pentagram,Sokak,Mor ve Ötesi,Malt,Çilekeş,Kreş,DIO,Scorpions,Europe,Alter Bridge,Him,Anathema,Tea Party,Linkin Park,Limp Bizgit,Audioslave,Stratovarius,Muse,James Blunt,Coldplay.
Grubun: Şairi,Yönetmeni,Sitresi
Özeti:
[+] İnsancıl,programlı,değişken,düzenli,empatist,hırslı,çalışkan,eşit,barışçıl,şeffaf,açık sözlü
[-] Çabuk sinirlenen,unutkan,sabit fikirli,İnatçı,objelerin isimlerini sürekli karıştırır
Burcu: Yengeç
Sever: Atatürk'ü,Hekimlik sanatını,tabi ki müzikle ilgili herşeyi, İnsancıl Tıp'ı,çay ve nargile içmeyi,Fıstıklı Milka m-joy'u,köpeklerini,Rakıyı
Sevmez: Yalanı,haksızlığı,Sigarayı-Sigara içen Doktor tayfasını,bakımsız kadınları,balığı,wisky'i

------------------

sokak_riza Rıza Sırman (Davul)

Doğum Tarihi ve Yeri: 1982 / Bursa
Mesleği: Bilgisayar Mühendisi - Müzisyen
Hobileri: Motorsikletler, Internet, Akvaryum, Sinema
Müzikal Takıntıları: Scorpions,DIO, Europe, Pink Floyd, WASP, Gotthard, Cindrella, White Snake, Malt, Pentagram, Velvet Revolver, Guns'n Roses, Şebnem Ferah, Aerosmith vs
Grubun: Sexenleri, Teknomarketi
Özeti:
[+] İnsancıl, Düzensiz, Hırslı, Tembel
[-] Programsız, Müzik Konusunda Sabit Fikirli

Burcu: Aslan
Sever: Bira, Bakımlı kadınlar, Başarı, Rock'n Roll, Archers, Absolute, Camel, Winston, Golden Virginia, Pearl, Southern Comfort, Beyaz Şarap
Sevmez: Yalan, Haksızlık, Bakımsız Kadınlar, Sebze yemekleri, Kırmızı Şarap
Siyasal Görüşü: Siyaseti kazanç kapısı olarak görüp belli bir kesmi kendine maşa edinen ve onların sırtından geçinenlerin, ülkeyi sömürenlerin karşısında. Siyaset kavramı bu anlayışa döndüğü için siyaseti sevmiyor.Siyasi görüş oluşturmadı.

------------------

Sertan Bomba (Bas gitar)

Doğum Tarihi ve Yeri: 1983 Tekirdağ/Çorlu
Mesleği: Teknik Ressam - Müzisyen
Hobileri: Müzik,internet,ağaç işleri,gitar tamiri-bakımı ve modifikasyon,3ds max
Favorileri: Adam Nitti,Victor Wooten,Steve Vai,Laço Tayfa,Yalın,Ajda Pekkan,Bulutsuzluk Özlemi,Acil Servis
Grubun: Neşhesi
Özeti:
[+] Pozitif enerji,Çocuk ruhlu
[-] Ağır vasıta,Ana kuzusu

Burcu: Aslan
Sever: Bas gitarı,bilgisayarı,1 birayı ,rakı-kavun-karpuz-peynir(balık),coslu makarna,patronunu,mesleğini
Sevmez: 2.birayı,futbol muhabbetini,Dırdırı,Bulaşık yıkamayı
Siyasal Görüş: Emperyalist
  Kullanıcının profilini görüntüle
RuhMetal
Tarih 22 May 2008 13:43
Mesaj konusu Re: Sokak Grubu
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
Ayrıcada albümlerini tamamladılar.Albümündeki şarkılar :
Küçük Kadın
Jale
Ahtapot
Hayatın Sırrı
Yiğenim
Güneşin Doğduğu Yer
Haram Sevda
Kirik Mızrap
Fesleğen Çiçeği
Tüğlanın Gücü
Uyutmaz
Midasın Kulakları
Öc
Sessizlik Ölümü Biriktirir
Yaban
Jale

ben çok beğendim bu grubu umarım sizde beğenirsiniz en beğendiğim şarkısıda küçük kadın.Tavsiye ederim
denizZ
Tarih 22 May 2008 14:07
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
bu aralar değişik bir şeyler dinlemek istiyorum gerçekten. umarım bu grubu dinleme fırsatım olur.
RuhMetal
Tarih 22 May 2008 18:38
Üye
Üye
Evet değişiklik konusunda bende seninle aynı fikirdeyim.Sürekli aynı şeyleri dinlemekten sıkılıyorum ama bu grubun küçük kadın şarkısını dinlemekten hiç sıkılmıyorum.Bence sende dinlemelisin
Soygaz
Tarih 22 May 2008 23:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Küçük Kadın diye bir şarkılarının sözlerini okudum geçen nette..Bir göz atmak lazım..Kaliteli gibi..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)