| Forum Anasayfa ~ Spor ~ spor köşesi |
| Yazar |
Mesaj |
| TOPRAK |
 26 Ağustos 2007 23:00
 Re: spor köşesi |
|
|

Forum Demirbaşı
|
başlığı değiştirirp spor köşesi yaptım..böylece her türlü spor haberlerini burada paylaşabilirsiniz..
fanatizm kokan atışmaya yol açacak mesajlar açıklama yapılmadan silinecektir.. |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 26 Ağustos 2007 23:05
|
|

Forum Demirbaşı
|
Türkiye GP'sini Felipe Massa kazandı. İstanbul Park'daki mücadeleye Pole pozisyonunda başlayan Massa, Raikkonen'in önünde İstanbul'da ikinci kez zafere ulaştı
İkinci takım arkadaşı Kimi Raikkonen.. Üçüncü ise McLaren Fernando Alonso...
Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinin galibi Ferrari pilotu Felipe Massa, İstanbul'da 2 yıl üst üste kazanmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.
Massa, yarış sonrası ilk 3 pilotun düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, 3. kez İstanbul Park'ta yarıştığını ve son 2'sinde birinci olduğunu hatırlatarak, ''Bu çok güzel bir duygu. Bu pisti ve şehri çok seviyorum. Burası benim kariyerim için bir dönüm noktası oldu'' dedi.
Yarış sırasında kaskında bir sorun yaşadığını, ön tarafındaki plastik bölümün savunma sisteminde bir çatlak olduğunu belirterek, ''Konsantrasyonumu kaybediyordum. Sonra o bölümü çıkardım ve attım. Daha sonra da rahatladım'' diye konuştu.
Yumuşak lastik kullanmalarının doğru bir karar olduğunun yarışta görüldüğünü anlatan Massa, ''Kumar oynadık ve kazandık. Startta yumuşak lastiklerin bize avantaj sağlayacağını biliyorduk'' şeklinde konuştu. |
| |
|
| |
 |
| efsan |
 26 Ağustos 2007 23:22
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
ben 'ferrari 'ciyim. kendilerine tebrik eder, teşekkürlerimi sunarım ama antremanlarda en iyi sıralama turunu atan hamilton'dı. buna rağmen hem antremanda sorun yaşadı hem yarışta. 5. bitirmeyi de başardı. taktir etmek lazım |
| |
|
| |
|
| Engin |
 26 Ağustos 2007 23:31
|
|
Banlı
|
Bende de schumiden kalma ferrari aşkı var.. Tuttuğum pilot da favorim de Massaydı memnuniyet verici bir sonuç oldu |
| |
|
| |
 |
| efsan |
 26 Ağustos 2007 23:38
|
|

Site Ahalisi
|
kesilikle eleman ikinci kez birinci oldu burda. artık istanbul'u hiç bırakmaz |
| |
|
| |
|
| TOPRAK |
 27 Ağustos 2007 03:08
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
ben hep kimiciydim..2. oldu olsun ferrarinin başarısı buda.. |
| |
|
| |
 |
| Engin |
 27 Ağustos 2007 10:29
|
|
Banlı
|
Efes Pilsen Mini Dünya Kupası 6'da finalde Hırvatistan'la eşleşen A Milli Basketbol Takımı'mız 77 -69 yenilerek 2. oldu.
Bütün maçı izledim: Hırvatistan zorlama şutları ve 3lükleri inanılmaz bir istatislikle baskete çevirirken, Türkiye ribauntlarda resmen ezildi, çok top kaybı yapıldı, kolay sayı şansı verdi ve hem savunmada hem hücumda büyük hatalar yaptı. Canla başla oynadığı dönemlerde de Hırvatistan sayıları yine bulunca ve Türkiye kazandığı serbest atışları kaçırmaya devam edince moraller bozuldu ve maç koptu...
Bütün bunların ardında aslında takımın kötü olması değil Tanjevic'in dediği gibi konsantrasyon eksikliği yatıyor bence..
Dünya Kupası'nda geçen senekinden daha iyi bir derece elde edeceğimize inanıyorum ve 12 Dev Adam'a başarılar diliyorum.. |
| |
|
| |
 |
| spidermanx |
 27 Ağustos 2007 14:15
|
|
Banlı
|
|
Yarış gerçekten güzeldi. Bende massa ve alonso hayranıyım: |
| |
|
| |
 |
| Buzmavili |
 27 Ağustos 2007 15:37
|
|
Banlı
|
|
Arkadaşlar dün TÜRKİYE basketbol milli takımımız hırvatları yendimi acaba? |
| |
|
| |
 |
| Engin |
 28 Ağustos 2007 13:02
|
|
Banlı
|
Onu yazmıştım ama 77 - 69 yenildik.. 1. Hırvatistan 2. Türkiye 3. Sırbıstan
Bu arada şimdi farkettim Dünya Kupası yazmışım.. A Milli Basketbol Milli Takımı'mız Avrupa Kupası'na gidiyor... |
| |
|
| |
 |