şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ spor köşesi
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 28 Ağustos 2007 19:42
Mesaj konusu Re: spor köşesi
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
Futbol federasyonu, olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçının tekrarına karar verdi.

Türkiye Futbol federasyonu, olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçının tarafsız sahada tekrarına karar verdi.

TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde yapılan ve saatler süren Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanan karara göre Trabzonspor ile Sivasspor, tarafsız sahada yeniden karşılaşacak. Maç 1. dakikadan ve 0-0'lık skorla başlayacak.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
spidermanx
Tarih 28 Ağustos 2007 19:52
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Bu çok büyük bir haksızlık ama federasyonun suçu yok hakem maçın tekrarı için dilekçe yazmış.
Soygaz
Tarih 28 Ağustos 2007 20:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Ben de ferrari'ciyim...Massa'yı da çok severim..Tebrikler..geç oldu ama..
TOPRAK
Tarih 28 Ağustos 2007 20:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
sivas spor oyuncularının yenilgiyi hazmedemeyince olay çıkardıkları söyleniyor..nede olsa maç iptal olacak ve en azından ellerinde 3 puan için bir fırsat daha olacak..o görüntüleri kınayarak seyrettim hemde defalarca..bakalım bu maçta sinir katsayıları kaçlarda olacak..bir çok kırmızı kart en azından sarı kartlar bekliyorum..
Buzmavili
Tarih 29 Ağustos 2007 22:21
Banlı
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
Beşiktaş ve Fenerbahçem şampiyonlar liginde hayırlı olsun..
ScouR
Tarih 29 Ağustos 2007 22:28
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
Beşiktaş'ım oley .. Beşiktaş'ım oleyy .. Beşiktaş'ım oleyyyyy...

tebrikler Fenerbahçe..
Buzmavili
Tarih 29 Ağustos 2007 22:31
Banlı
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
İlk defa BJK ile FB el ele krallar liginde sanırım.Finalde görüşürüz BJK
ScouR
Tarih 29 Ağustos 2007 22:50
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
evet ilk defa BJK-FB ...devler ligi bizi bekler..
Buzmavili
Tarih 29 Ağustos 2007 23:51
Banlı
Engin
Tarih 30 Ağustos 2007 09:47
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Bayağı bir iyimsersiniz.. İsterseniz gruptan çıkabilin hiç yapamadığınız bir şeyi yapıp Fener'e Galatasaraylı olup da destek veren biri değilim, elensin çok istedim Ama yine de -başta Bşiktaş olmak üzere- tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.. Bugün de Galatasaray turu geçecek ve herkes turu geçmiş olacak, güzel olacak yani
5. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18  Sonraki