Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ The Simpsons
Yazar Mesaj
Soygaz
Tarih 31 Mart 2008 15:22
Mesaj konusu The Simpsons
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697

Homer Simpson, Marge Simpson , Bart Simpson , Lisa Simpson'dan oluşan Simpsons ailesinin Springfield'taki yaşamını konu alan bir dizi The Simpsons.. 2007'de beyazperdeye de taşındı..Benim en sevdiğim dizi,forumun da yorumlarını almak istedim..:)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 31 Mart 2008 19:48
Mesaj konusu Re: The Simpsons
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
homera bayılıyorum ben..düşündükleri ve yaptıkları..çok zeki ve bir o kadar da komik..
SeBoDeLiSi
Tarih 31 Mart 2008 19:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 753
Fazla izleyemesemde seviyorum bu Simpsonları
Soygaz
Tarih 31 Mart 2008 19:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Ben hepsine hastayım ya... Marge'ın melekliğine, Lisa'nın bilgiçliğine...tabi onlar bana ters biraz...Homer & Bart ikilisi tam adamım...Bart'ın yeri başka..Hepsinden ayrı o :)
KoNtEs
Tarih 31 Mart 2008 19:56
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 82
Bart favorim çok güzel bir dizi herkese tavsiye ederim
Soygaz
Tarih 31 Mart 2008 20:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
1987'den beri...20 seneyi geçti..:)
gzm
Tarih 1 Nisan 2008 19:36
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
ya sürekli izleyemiyorum ama bu kadar uzun süreli vede hala bu kadar kaliteli bir çizgi diziyi oluşturmak ve insanları ilk günkinden daha da çok güldürmeyi başarabilmek oldukça zor olmalı ellerine sağlık...
  Kullanıcının profilini görüntüle
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)