| Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ tiyatrocu arkadaşlar... |
| Yazar |
Mesaj |
| efsundeniz |
 12 Nisan 2008 12:01
 Re: tiyatrocu arkadaşlar... |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
pussuk abla yazdığın şeyi çok geç gördüm özürdilerim şimdi cevaplıyorum:)
biz arkadaşımla sorduk ve bize yarışma doldu alınmıyor dedi bi 'arkadaş'meğer kendisi de yarışmacıymış bizi rakip gördüğünden:) öyle birşey uydurmuş yarışma zamanı hoca başka katılan varmı diye sorduğunda tabii anladık ama maalesef oyunumuz yoktu o yüzden katılamadım birde kolum incinmişti ve o sorun da vardı netice ise o arkadaş kazandı!! yarışmayı çok hakederek kazanmadı yani iyiydi ama ondan çok daha iyisi vardı ve onun kazanması gerekiyordu yani biraz haksızlık vardı yarışmada arkadaş recep ivedik taklidiyle kazandı zaten hocalar çocuk 'a'dese gülecek tarzda olduğu için şanslıydı 1.miz neyse yani kısaca başından sonu belli bir oyundu |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 12 Nisan 2008 21:25
|
|

Aktif Üye
Meslek: Öğrenci
|
uyumsuzfani sana katılıyorum evet maalesef tiyatroculuğu meslek olarak görmüyorlar ne kadar yazık ama ne güzel başarmışın senin yazını okuyunca tüylerim ürperdi çok sevindim başarılarının devamını diliyorum inşallah önümüzdeki yıllarda tiyatro sevgisi artar.gerçekten burdaki tüm arkadaşlara sesleniyorum bilet fiyatlarını bir sorun zaten çoğu film dizi oyuncusu tiyatrocu ve onları birde sahnede izleyin derim onlarla o anı yaşıyorsunuz resmen
efsundenizcim çok üzüldüm habere böyle haksızlıkları duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor ama katılıpta kaybetmen böle bir haksızlıkla bu daha üzücü olurdu haksızlık herzaman her yerde |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 13 Nisan 2008 11:43
|
|

Forum Demirbaşı
|
evet ablacım gerçekten çok güzel yazmışsın okurken o zamanlar aklıma geldi ve gözlerim doldu |
| |
|
| |
 |
| uyumsuzfani |
 16 Nisan 2008 16:15
|
|

Site Ahalisi
|
|
sevgili pussuk çok teşekkürler .aslında bu zorluklar bir ara benş bıktırmış olsa da kesinlikle tiyatro bir aşk buna katılıyorum ne kadar canınız yansada bırakamıyorsunuz. okullar seçmeli ders olsa çok iyi olacak tiyatronun bir çok faydası var çünkü,günlük hayatta ve kişisel başarıda da en başta ezberi kuvvetlendiriyor vücudunuzu daha iyi kullanabiliyorsunuz diksiyon düzgün oluyor edebiyat genel kültür,dans,müzik herşey içinde daha ne olsun ki halen yaranamıyoruz.. atatürk ne demiş;sanatsız kalmılş bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir başka söz ehacet yok sanki:) |
| |
|
| |
 |
| gzm |
 16 Nisan 2008 19:08
|
|

Aktif Üye
|
|
ben de kesinlikle katılıyorum..özellikle de okullarda seçmeli ders olması konusuna..bencede kesinlikle okullarda tiyatro eğitimi özellikle verilmeli..birçok konuda faydalı |
| |
|
| |
|
| pussuk |
 16 Nisan 2008 23:36
|
|

Aktif Üye
|
ben de katılıyorum ben drama dersleri sayesinde iletişim kurmayı öğrendim ilkokulda bir ara drama dersi alıyorduk sonra buraya taşınınca şuanda devam ettim tiyatro grubunda drama dersi aldım kendime güvenim arttı özgüvenim arttı sahnede değil artık sokaklarda gösteri yapıyoruz bu akşamda bir sokak gösterimiz vardı da ama insanların tepkileri çok garip oluyor |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 17 Nisan 2008 17:54
|
|

Forum Demirbaşı
|
işte buda devletin sanata önem vermemesinin sonucunda insanların sanatın ne kadar önemli olduğunu öğrenememelerinden kaynaklanıyor |
| |
|
| |
 |
| sebombenim |
 27 Nisan 2008 13:50
|
|

Yeni Üye
|
|
tiyatro yazmakta ve oynamakta yaşıma göre çok iyiyim okulda başroller hep bana verilir kadıköyde yapılan bir yarışmadan madalya ile ayrıldım |
| |
|
| |
 |
| cyp |
 30 Nisan 2008 17:30
|
|

Yeni Üye
|
|
Beş senedir tiyatroyla içiçeyim.Amatör olarak şimdiye kadar iki oyunda yer aldım. Yetenekli olduğum söylenemez ama hiçbir oyunu kaçırmam izlerim... |
| |
|
| |
|
| MeLL |
 10 May 2008 01:49
|
|

Aktif Üye
|
Tiyatro kadar insanı güldüren,hüzünlendiren, o duyguyu en iyi şekilde içinde hissettiren bir şey varmıdır ya ? Ben aşırı severim tiyatro fırsat buldukça giderim.. ilkokul ortaokul çağlarında bayaı ilerletmiştim oyunculuğumu Haluk Bilginer'le başrol teklifi gelmişti hatta -ki o adam benim idolümdür- Ama ahh babam izin vermedi o rolü oynamama Tiyatroyu bırakmak zorunda kaldım sonra.. Şu hayatta en çok içimde kalan şeydir oyunculuk.. Hala okulun tiyatro klübünde fln yer alıyorum ama o kadarı bana yetmiyor işte.. Napalım Kader.. Uyumsuzfani seni şuan görsem önünde saygıyla eğilicem gerçekten ailenden gizli de olsa Tiyatro adına çok güzel şeyler yapmışsın ve eminim yapmaya devam ediceksin.. Tebrik ederim.. Tiyatro adına benim içimde kalan herşeyi gerçekleştirebilmen dileğiyle..! |
| |
|
| |
|