şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ Tolga Çevik
Yazar Mesaj
buket09
Tarih 30 May 2008 18:12
Mesaj konusu Re: Tolga Çevik
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
Bak ben yanlış hatırlıyomuşum sözleri...teşekkürler özge..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
umuts
Tarih 30 May 2008 19:01
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
evet gerçektende çok komik bir adam,yada komiği çok iyi oynuyor. bkm oyuncularının geneli kaliteli, işler çıkarıyor zaten. bana bir şeyhler oluyorda ki performansıda müthişdi,şimdi olsada izlesem çok sevyorum yaa:)
denizZ
Tarih 30 May 2008 19:32
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
rica ederim buket'cim

tolga çevik çok komik gibi görünüyor ama biraz bakınca sanki bir burukluk var yüzünde eğer bir hüznü varsa ve bunu yansıtmıyorsa gerçekten çok iyi rol yapıyor, herkesi güldürmek kolay değil.

"bana bir şayhler oluyor"... en kısa zamanda ben de tekrar izlemek istiyorum, hatta çok ihitiyacım var gülmeye. malum sınav stresi hatta doping namına "bana bir şeyhler oluyor", "sen hiç ateş böceği gördün mü", "cebimdeki kelimeler", ve "organize işleri" izleyebilirim, müthiş olur tabi bunların hepsiiiii.... sınavlardan sonra, umut gelince
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 31 May 2008 14:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
orogarhara da güzeldi
uyumsuzfani
Tarih 31 May 2008 14:53
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
o otogargara canım:)evet o oyunda çok güzeldi
denizZ
Tarih 31 May 2008 16:40
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
eveet otogargara çok komikti ama tolga çevik napıyordu orda
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 31 May 2008 22:28
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
yoktu kanımca
umuts
Tarih 1 Haziran 2008 19:48
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
bencede orda yoktu olgun şimşek falan vardı,belki onunlar karışmış olabilir(mi)? sanırım olmaz :)ama oynasa çok güzel olurdu.
uyumsuzfani
Tarih 1 Haziran 2008 19:53
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
valla konu nasıl otogargaraya geldi bilmiyorum başlığı karıştırmıştır efsun çünkü ben onu yılmazerdoğana yazmıştım
umuts
Tarih 1 Haziran 2008 19:55
Site Ahalisi
Site Ahalisi
haklısın tolga çevik hakkında ki yorumlara devam...
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki