şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ Tolga Çevik
Yazar Mesaj
akasa
Tarih 2 Haziran 2008 07:39
Mesaj konusu Re: Tolga Çevik
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
iyi adam sevimli komik ama benim en sevdiğim komedyenler arasında yer almıyor....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 2 Haziran 2008 18:18
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
bayılıyorum sana nalan herkes hep sevdiğini dile getirir ama sevmediğini dile getirmekten çekinir ya da gerek duymazlar, sen de dobra dobra "(az ya da çok, ya da hiç) sevmiyorum" diyebiliyorsun! bravo
sevdiğini söylemişsin burda ama yine de farklı bir boyutta...
  Kullanıcının profilini görüntüle
akasa
Tarih 3 Haziran 2008 13:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
teşekkür ederim ama ben farklı davranmıyorum yani zaten olması gerekende bu değilmi illa birinin iyi yönlerini mi söyliyeceğiz herkesi sevme zorunda değiliz sırf burda yer alıyor diye en sevdiğim çok severim yazamam tabiki de
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 4 Haziran 2008 13:51
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben de aynen bunu söylüyorum! eleştiri yapmak illa ki olumlu yönleri tartışmak olmamalı, olumsuzlukları da tartışmalıyız... sevmediğini de söyleyebilmeli insan, nedenini de tabi, ki biz de görmediğimiz bir şey mi varmış diye anlamaya çalışalım

her insanın bakış açısı farklı, farklı bakış açılarından dünyayı görebilmek için her eleştiriyi dinlemeliyiz. sen de genelde bunu yapıyorsun işte, keşke herkes senin gibi olabilse
pelinn
Tarih 17 Haziran 2008 14:18
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 423
Tolga Çevik ile Komedi Dükkanı 18 Haziran saat 21:15 'de Antalya, Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleri ile buluşuyor.
bexex
Tarih 17 Temmuz 2008 00:00
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
hehe bence çok başarılı,çok komik.komedi dükkanı'nı izlerken cidden karnıma ağrılar giriyor
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3