Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ ülkemizde en iyi rock müzik yapan 5 isim
Yazar Mesaj
multeciyim
Tarih 7 May 2008 23:22
Mesaj konusu Re: ülkemizde en iyi rock müzik yapan 5 isim
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
prenses..
demir demirkan
emre aydın
özlem tekin
vee teoman.....
  Kullanıcının profilini görüntüle
demoo
Tarih 8 May 2008 17:21
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Hatay Kayıt: May, 2008 Meslek: Denizci Mesajlar: 11
şebo
kurban
pentagram
demir demirkan
mor ve ötesi
HuNTerHuNCer
Tarih 25 May 2008 09:50
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
1.öncelikle Şebnem Ferah (tartışmasız ilk sıra zaten ki rock müziği Türkiye'ye sevdiren isim desek karşı çıkanın olacağını sanmıyorum..en azından bana )
2.Ceren Tügen Akyıldız (henüz tek başına müzik yapmaya başlamadı ama geleceği görebilen birisiyim )
3.Ogün Sanlısoy
4.Teoman
5.Vega ile Pinhani arasında kaldım ama Vega diyeceğim sanırım
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
muratti
Tarih 25 May 2008 13:10
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70
kusura bakma ama barış manço cem karaca erkin koray mfö moğollar ve haluk levent(devam ediyor yeni albümü yolda) türkiye ye rock ı sevdiren en son temsilci şebnem ferah
sinan
Tarih 25 May 2008 13:15
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1093
cevabınıza uygun bir başlık bulunmakta. oraya yazarsanız daha uygun olur. burada isteyen istediği şekilde bir sıralama yapar. saydığınız isimler ile şebnem ferahı karşılaştırmanız hoş durmuyor. her biri çok güzel işler yapmış, yapmaya devam ediyor. birbirine yarıştırmaya gerek yok. insanların bu tür kararlarına da saygı duymalısınız. bazı insanlar da hayko cepkini şuan en iyi türk rockçısı filan sanıyor.. düşüncelere saygı.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
muratti
Tarih 25 May 2008 14:07
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70
şebnem ferah la karşılaştıran yok ama bu isimler ne çabuk unutuldu anlayamıyorum şebnem ferah ın yeri ayrı
sinan
Tarih 25 May 2008 15:36
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1093
yazdığın isimler ile karşılaştırmışsın işte kendi mesajını tekrar okur musun? şebnem ferah iki yıllık bir sanatçı değil. bahsi geçenlerin unutulduğu senin kuruntun. tekrar ediyorum, türk rock müziğin öncüleri gibi bir başlık mevcut. bu söylediklerin orada geçerli. bu başlıkta şuan için insanların en beğendiği 5 isim yazılıyor. bu tercihler kimseyi ilgilendirmez
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MeLL
Tarih 26 May 2008 04:43
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 141
Şebnem Ferah
Teoman
Demir Demirkan
Aslı
PentAgram
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12