şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Yeni üyelerden merhaba..
Yazar Mesaj
multeciyim
Tarih 2 Eylül 2008 06:41
Mesaj konusu Re: Yeni üyelerden merhaba..
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
ben de uzun zamandır siteye girmiyordum...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz.... Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle
pLnpLn
Tarih 2 Eylül 2008 10:53
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Aydın Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
selam pelincim evet adaşız ben de pelin farkettiğin için çok teşekkürler umarım güzel muhabbetlere devam o halde
ilknaz
Tarih 6 Eylül 2008 22:02
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Kayseri Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
merhaba arkadaşlarrr bende yeni üyelerdenim
pelinn
Tarih 6 Eylül 2008 22:17
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 420
hoşgeldin yeni üye ilknaz...iyi forumlar
IYIKOTU
Tarih 7 Eylül 2008 10:58
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 250
ailemize hoşgeldin ilknaz...
ilknaz
Tarih 7 Eylül 2008 14:02
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Kayseri Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
teşekkürler arkadaşlar
sheensaqrock
Tarih 7 Eylül 2008 19:01
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 86
nezamandır girmiyordum hoşgeldiniz:D
ByTeriST
Tarih 14 Eylül 2008 01:51
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İzmir Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
merhaba arkadaşlar ben de yeni üyelerdenim umarım güzel vakit geçireceğiz herkese sevgiler saygılar
mentamM
Tarih 14 Eylül 2008 02:54
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 23
ben de yeni üyelerdenim ve bir sorum olacak; özel mesaj atabilmek için neler yapmak gerek? yani belirli bir mesaj sayımız olması gerekse kaç tane mesaj sayısı olması gerek? teşekkürler
sinan
Tarih 14 Eylül 2008 03:51
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
birincisi yazım hatalarına daha dikkat edeceğinize inanıyorum. bir sonraki ufak bir hatanızda hesabınızın iptal edileceğini unutmayın. mesajlarınızı düzenlemekten ve silmekten sıkıldım.

ikincisi özel mesaj genel anlamda site aktifliğinde verilir. mesaj sayısıyla sınırlı değil. buna herşey dahil. çok mesaj sayınız olup özel mesaj hakkınız olmayabilir de. bu davranışlarınıza bağlı. örneğin mentamm, henüz üyeliğinin ilk zamanları neden özel mesajı bu kadar çok istiyorsun? bu ısrar (sürekli özel mesajdan bahsediyorsun), özel mesaj hakkına hiç erişememene sebep olacak gibi görünüyor.

ve son olarak, hoşgeldiniz.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
92. sayfa (Toplam 95 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 91, 92, 93, 94, 95  Sonraki