Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ zaman makinası gercek oluyor!
Yazar Mesaj
F4RR3LL
Tarih 16 Mart 2008 17:25
Mesaj konusu Re: zaman makinası gercek oluyor!
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Bursa Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 10
zamana yolculuk aslında mantıklı bi bakıma zamana yolculuk ama şimdi nerye gideceğimi bilmiyorumm burada mutluyum ben burada kalayım iyisimi
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 29 Mart 2008 20:20
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 209
1968 e gitmek isterdim, sonucunda ne olursa olsun,çünkü şuanki dönemde yaşmaktan utanç duyuyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 30 Mart 2008 00:07
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 181
madem zaman makinesi bu, ben o zaman geçmişe değil geleceğe gitmek isterdim. geçmişi az çok bir yerlerden öğrenebiliyoruz ama geleceğimizi? fallara ya da medyuma bel bağlamaktansa bir makineye atlayıp olacakları görmeye gitmek hoş olurdu
avangard
Tarih 30 Nisan 2008 19:17
Banlı
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Antalya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 45
antik yunan a gitmek isterdim .. götürsünler beniii o felsefi çocukların yanına
Season
Tarih 2 May 2008 23:57
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 36
Ben Atatürk'ün zamanına gider sonra Atatürk'ü bir koşu yanıma alıp devrimcilerimizin asılmamasını rica ederdim:D
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2